Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων

Η αμεση φορτιση έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορούμε την ίδια μέρα να κάνουμε την τοποθέτηση του εμφυτευματος και την τοποθέτηση των σταθερών προσωρινών δοντιών.

Η άμεση φόρτιση είναι μια εξειδικευμένη τεχνική και την οφείλουμε πρωτίστως στα νέα, εξελιγμένα εμφυτευματα δοντιων,τα οποια έχουν σχήμα κωνικό και μοιάζουν με την ρίζα ενός φυσικού δοντιού. Επίσης το σπείρωμα είναι τελείως διαφορετικό, απ’ ότι στα κλασικά εμφυτευματα και έχουν ιδιαίτερες εμβιο-μηχανικές ιδιότητες.

Η αμεση φορτιση απευθύνεται ιδιαίτερα σε ανθρώπους, οι οποίοι λόγω των επαγγελματικών, ή κοινωνικών τους υποχρεώσεων δεν τους επιτρέπεται να εμφανίζονται χωρίς δόντια.

Η πρωτοποριακή αυτή τεχνική έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, αρκεί η γενικότερη υγεία και οι συνθήκες του στόματος και της γνάθου, να το επιτρέπουν. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να προηγηθεί σχολαστικός προεγχειρητικός έλεγχος και προγραμματισμός ωστε να βεβαιωθούμε ότι ο ενδιαφερόμενος είναι καλός υποψήφιος για μια αποκατάσταση με εμφυτευματα δοντιων και την αμεση φορτιση.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, με την άμεση φόρτιση και τα εμφυτευματα δοντιων μπορούμε μέσα σε ένα πρωινό να γυρίσουμε το βιολογικό ρολόι του στόματος πολλά χρόνια πίσω!